023260-003

secretaria@fundebip.com

Blog Details

Give a helping hand for poor people

  • Home / Uncategorized / Sportske Kladionice U…

Sportske Kladionice U Srbiji

Sportske kladionice prave revenue na taj način što postavljaju određenu marginu, koja im omogućava da naprave revenue ma koji rezultat bio na kraju. Sve što je potrebno je da postave takve kvote ili linije koje će biti interesantne igračima da ih igraju na obe strane. Time sportske kladionice prave sebi sigurnu opkladu i zapravo im nije bitno koja će ekipa pobediti. Svaka sportska kladionica koja u svojoj ponudi ima mobilne aplikacije, iste radi za različite operativne sisteme. Naime, mobilne aplikacije se prave kako za korisnike Android operativnih sistema, tako i za korisnike iOS operativnog sistema. Android aplikacije se skidaju i instaliraju uglavnom sa sajtova sportskih kladionica. Ovo iz razloga što Google Play Store ima vrlo strogu politiku koja ne dozvoljava aplikacijama koje se bave klađenjem i kockanjem da se nalaze na njihovoj platformi. somnoyu-film.ru

Online kladionice su se potrudile da maksimalno pojednostave proces otvaranja naloga na njihovim sajtovima. Kao i na bilo kom sajtu na kom odlučite da napravite nalog, potrebno je da unesete vaše osnovne podatke. Unibet – Iako je sedište ove kladionice u Velikoj Britaniji, dostupna je online u mnogim državama evrope i sveta. Poznata je po bogatoj ponudi raznovrsnih igara, pristojnim kvotama i brzim isplatama.

Postoje i specifične vrste na koje možete da se kladite, poput vremenske prognoze…Ukoliko ste ljubitelj, između ostalog, i takvih stvari, 1xBet je prava onlajn kladionica za vas. Bet At Home kladionica je prevedena na tri ex-yu jezika; srpski, hrvatski i slovenački što govori o njenom lokalnom razmišljanju i fokusu na sportove koje vole igrači iz zemalja iz kojih dolaze.

online kladionice u srbiji

Za razliku od drugih načina plaćanja, gdje sredstva sjedaju momentalno na kladioničarski račun, kod bankovnog transfera je procedura nešto duža. A ovisno od banke, potrebno je pričekati 1-2 radna dana, dok novci ne budu na vašem kladioničarskom ili skrill računu.

Imajte na umu da ne mora da znači da ukoliko kladionica jednu metodu podržava prilikom uplata, da će istu podržavati i prilikom isplata. Ukoliko se oslanjate samo na jedanu metodu plaćanja ovaj faktor može biti presudan prilikom odabira kladionice. Naši eksperti podeliće sa vama informacije o metodama plaćanja koji su dozvoljeni u odabranoj kladionici, kako bi vam uštedeli vreme prilikom odabira. Ono što je bitno da znate jeste da li ste uskraćeni za neku uslugu koju imate omogućenu preko računara, kao i da li je sve funkcionalno i sigurno. Aplikacije su obične kreirane i i za Andorid i za iOS ne zauzimaju previše memorijskog prostora na telefonu. Neke od domaćih online kladionica imaju poprilično kvalitetne aplikacije za klađenje i mogu da se porede sa svetski poznatim brendovima iz industrije igara na sreću. Republika Srbija se ne razlikuje od drugih zemalja, stoga je ova tematika regulisana Zakonom o igrama na sreću.

Naravno, neke od najboljih svetskih online kladionica uvrštavaju i Paypal u spisak prihvaćenih opcija. Naš savet je da pretražite da li određena on-line kladionica ima regularne licence, kakva joj je reputaciji u industriji klađenja, da li su korisnicima obezbeđene sigurne finansijske transakcije, itd. Od strane similar kladionice, bitan je i aspekt takozvane sportske analitike, koja značajno doprinosi sveukupnom korisničkom iskustvu. Za kladionicu – svako ko želi da se kladi online mora da bude punoletna osoba, tačnije da ima minimal 18 godina. U nekim kladionicama treba imati čak 21 godinu kako bi se igrači mogli kladiti na njihovom veb sajtu. Kladioničarski brendovi su uveliko u kontaktu sa finansijskim institucijama gde moraju da poštuju mnoge bezbednosne procedure. Kako biste mogli da učestvujete u on-line klađenju preko svoga imejla morate da popunite KYC I AML procedure.

2 U Kojoj Kladionici Mogu Da Dobijem Najveći Bonus Na Sportsko Klađenje?

Mi smo za vas obavili analizu nekoliko najpopularnijih kladionica, a detalje o svakoj donosimo u nastavku. Bonus na depozit – u slučajevima kada se treba ostvariti ovaj tip bonusa uslov predstavlja da se sredstva ne isplaćuju odma nego je potrebno odigrati još neki tiket kako bi ostvarili ovaj bonus.

Pre nego što se odlučite da napravite nalog kod neke od njih, dobro se informišite da li je kladionica koju ste izabrali licencirana u državi u kojoj ste trenutno. Takođe, pametno je potražiti par recenzija o nekoj kladionici kako bi imali bolji uvid u to koliko je kvalitetan taj kladioničarski brend.

Kvote, dostupne opcije klađenja kao i količina mečeva na koje se možete kladiti zasigurno su neprevaziđeni na fudbalskom tržistu. Formula 1 – dobro poznati trkački sport gde se najbolji vozači bolida Formule 1 susreću na mnogim stazama. Posebno je popularno klađenje uživo, s obzirom da je to dinamičan sport i sve se brzo menja. Sve ove kladionice nude odlične bonuse za nove igrače, stoga možete iskoristiti tu prednost i stvoriti kladiteljski račun na svima. Baš kao što je tehnologija proširila najbolje platforme za igranje na mreži, isto je postignuto i u pogledu alata za plaćanje i dopunu za igranje na mreži.Vrste plaćanja na početku sigurno nisu bile toliko raširene kao danas. Ponuda se svakako menja te jedni ulaze drugi izlaze ili se spajaju pa posluju pod zajedničkim imenom.

  • Ukoliko se oslanjate samo na jedanu metodu plaćanja ovaj faktor može biti presudan prilikom odabira kladionice.

Koristi se takođe da bi se neaktivni igrači usmerili na ponovnu aktivnost što je dalo rezultata prateći našu statistiku kroz ovaj tip bonusa. Ne, sa stanovišta ove stranice i mnogih recenzija koje smo zajedno prošli sve je potpuno besplatno. Tumačiti se može različito to što obično treba položiti neki depozit za ostvarenje dodatnog bonusa od domaćina.

Takođe, žele da razviju besprekorno korisničko iskustvo, jedinstvenu ponudu, da imaju drugačije specijale i margine koje ne nudi niko. Sa svim tim žele da razviju brend koji će u Srbiji da razvije stabilnu bazu, koja će se dalje širiti ka tržištima regiona. Bet365 – Ovo je najuspešnija on-line kladionica na svetu, sa korisnicama iz stotina različitih država uključujući i neke delove SAD-a. Bet365 ima ogromnu ponudu sportova, među kojima su i manje popularni sportovi, kao što je futsal. Povrh svega, ova kladionica nudi i bonus dobrodošlice, koji je veoma lako dobiti. Mnogi igrači iz Srbije i regiona smatraju da je ovo najbolja on-line kladionica.

Svi svetski popularni sportovi se mogu igrati u ovoj kladionici kao što su fudbal, košarka kao i Američki sportovi. Moguće je tipovanje na preko trideset sportova što čini ovu kladionicu vrlo bogatom sa ovom vrstom ponude. Stranica je jednostavno urađena te odabirom utakmice meni se otvara u centralom delu. Pri odabiru sekcije meni se pomera na desnu stranu te možete odabrati visinu uloga te birati između klasičnog tiketa ili nekog sistema. Iako ima ljudi koji smatraju da je uvek bolje registrovati se i igrati u starim i dobro poznatim kladionicama, mi svakoj kladionici, bilo da je ona nova na tržištu ili stara i već oprobana, dajemo jednake šanse da se dokaže. Svaki brend na tržištu zna da je reputacija nešto čime se ne sme igrati i u današnje vreme gotovo sve kladionice vode računa o primedbama i problemima svojih igrača.

Naravno da kladionica sa više pogodnosti i ponuda će verovatnije privuči više igrača koji samim sudelovanjem u nekoj igri imaju šansu da osvoje dodatne bonuse i nagrade. Kupili ste paysafe bon na jednom od prodajnih mjesta u Srbiji i pitate se kako ga iskoristiti na online kladionici. Ako ste već registrirani na neku od online kladionica, kliknite unutar vašeg kladioničkog računa u meniju uplate ili depozit i među ponuđenim opcijama za depozit izaberite Paysafecard. Tu ćete dobiti polje gde treba da ukucate 16-znamenkasti PIN kod koji ste dobili na paysafe bonu ili kartici. Upišite kod, izaberite iznos koliko želite da uplatite i to je to, uplatili ste novac na svoj račun u online kladionici.

U slučaju eventualnog spora između samog igrača i kladionice ova agencija rešava probleme a sve u cilju zaštite fer i poštenog klađenja. Postojanje ovakvih instituta je vrlo značajno i pruža sigurnost i štiti vas kao igrače od neželjenih negativnih efekata koji se mogu desiti što je dodatna mera sigurnosti čitavog sistema. Uz opciju koju nudi a to je online klađenje dobijate punu uslugu i izbor tipovanja. Tu su u ponudi i specijalne opklade na zabavne programe, e-sportove čak i politička dešavanja. Pokrivenost sportova je velika te budbal,odbojka, mma,bejzbol,rukomet i tenis su među procentualno najpopularnijim . Kladionica inače okuplja preko 45 miliona korisnika i jedna je od najpopularnijih na tržištu.

A problematično je i to što se ovako država meša u slobodan pristup internetu”. Victory zadržava pravo da ponudi CashOut za određene sportske događaje na singl i kombinovane opklade. Proveri da li su tvoje lične informacije koje su navedene ispod polja za unos sume validne. Sve u svemu, nećete biti razočarani kvotama, i to svakako ne bi trebao da bude razlog vašeg nezadovoljstva ovim brendom. Na vrhu stranice nalazi se meni na kojem se nalaze opcije POČETNA, DANAS, FUDBAL, CELA PONUDA, STATISTIKA, REZULTATI, REZULTATI UŽIVO. Iznad toga imate opciju za UŽIVO tj reside klađenje, kao i opciju CHAT za korisnički servis. Poprilično je nepregledan i nejasan i moralo je daleko bolje da se sve to iskreira. Već godinama unazad, Internet je postao sastavni deo naših života, dok u poslednje vreme omogućava sve širi spektar usluga i donosi Najbolje Onlajn Kladionice u Srbiji.

Početnici u sportskom klađenju treba da postave sebi pitanje kako zaraditi na sportskoj kladionici ako ne razumeju šta kvote predstavljaju. Iz tog razloga vrlo je važno znati prepoznati kvalitetnu ponudu kvota i izabrati pravi način na koji će se neko kladiti na sportske događaje. Takođe, mobilne aplikacije nude korisnicima sve mogućnosti koje im nude i desktop ili mobilne verzije. Postoji nekoliko razlika između mobilnih verzija sajta i mobilnih aplikacija, koje su više estetske i korisničke prirode, te odluka o tipu mobilne aplikacije je striktno subjektivna stvar. Naime, mobilne verzije sajta ne zahtevaju nikakav download, instalaciju, niti zauzimaju nepotreban prostor na vašoj SD kartici, ali sa druge strane aplikacije mogu biti u potpunosti personalizovane što zna biti vrlo prijatno. Tu upisujete vaš JMBG, broj telefona, ima i prezime, datum rođenja kao i adresu stanovanja. Pošto unesete sve potrebne informacije samo kliknete na ZAVRŠI REGISTRACIJU i to je to.

Online Kladionice Srbija

Sasvim je logično da pre nego donesemo neku bitnu odluku u životu odvojimo neko vreme kako bi razmislili o opcijama koje imamo. Prema nekim istraživanjima korisnika interneta utvrđeno je da od prvog utiska o nekoj stranici u mnogome zavisi da li će korisnik ostati na istoj ili neće. Zbog toga svaka online kladionica koju mi preporučujemo kao jednu od najboljih online kladionica u Srbiji ima vrlo kvalitetan dizajn i vizuelni identitet, kao i odličnu lakoću korišćenja. Naravno da ih ima dosta ali u Srbiji je legalno kladiti se samo sa kladionicama koje imaju našu licencu. Postoji određeni broj operatera koji su svoje stranice preveli na veliki broj jezika, pa i na srpski ali to ne znači da su u Srbiji legalizovali svoje usluge.

Ovakvim postupanjem vodi se briga o već registrovanim igračima kao i onim koji možda neko vreme nisu bili aktivni sa uplatama. Kao što smo već naglasili na početku članka, mnogi igrači u Srbiji žele da se klade na sajtovima kladionica koje nisu registrovane u našoj zemlji. Ministarstvo finansija i Uprava za igre na sreću donele su odluku da se blokiraju sve transakcije ka inostranim kompanijama koje dolaze iz kockarske industrije. Ovakva odluka doneta je sa obrazloženjem zaštite domaćih kladionica koje posluju u našoj zemlji i plaćaju porez. Mozzart klađenje je postalo popularno i zbog široke ponude raznih sportova. Mozzart kladionica je lider u odnosu na druge kladionice u Srbiji, upravo zbog odlične ponude i visokih kvota. U ponudi kladionice možete pronaći sve popularne sportove poput nogometa, tenisa, košarke ili hokeja, neke manje gledane poput odbojke, bejzbola, rukometa, te one najnovije poput e-sports klađenja na igrice.

Međutim, ukoliko koristite neki mobilni uređaj koji ima iOS operativni sistem kao što je iPhone, imate mogućnost da skinete mobilnu aplikaciju kladionice po Vašem izboru u Apple Store-u. Ukoliko biste želeli da pristupite mobilnoj verziji veb sajta neke online kladionice, samo je potrebno ukucati ime u pretraživaču, kliknuti na hyperlink i spremni ste da se kladite. Za redovne igrače koji već neko duže vreme imaju korisnički nalog, mogu da dobiju tzv. Ovi igrači mogu da dobijaju taj bonus ako se klade u određeno vreme u toku dana. Takođe igrači koji su lojalni, odnosno oni koji već duži vremenski interval okušavaju sreću u istoj kladionici imaju mogućnost da dobiju bonus lojalnosti.

Ovo je mnogo bitno jer uključuje zaštitu vas i vaših podataka a kao još jedna ako ne i najbitnija stvar jeste sigurna isplata dobitka. Kod sumnjivih ponuđača koji nemaju dozvolu nadležnog organa nikako vam ne savetujemo opklade jer je rizik od neželjenih efekata mnogo veći nego što možete zamisliti.

Što se tiče aplikacija za iOS operativne sisteme, isti se uglavnom mogu naći na Apple Store-u, jer Apple sa druge strane nema tih problema i restrikcija kao Google. Kako sportske kladionice tako i kazino igre na sreću imaju svoju klijentelu koja često kombinuje ove dve vrste klađenja. Internet sajtovi za klađenje nisu specijalizovani samo za jedno ili drugo već nude sportsko klađenje i deo na kome možete igrati poker, rulet, slot itd.

Kada su u pitanju igre na sreću zaista je mnogo ponude koju možete izabrati. U današnjem vremenu velike su utrke za klijente i tržište kao i za novim trendovima. Nisu samo kvote te koje određuju kvalitet kladionice iako je to vrlo bitna stvar jer je direktno povezana sa dobitkom.

Korisno Za Klađenje

Tako strane on-line kladionice pružaju svoje usluge igračima iz Srbije uz određene restriktivne mere, kako zakonom ne bi mogle da budu procesuirane. Igrači koji vole da se klade na košarku sasvim sigurno će se obradovati ako u ponudi njihove kladionice uz standardne markete budu i specijalni marketi vezani za timske ili individualne performanse igrača. U današnje vreme gotovo da nema sporta u najboljim online kladionicama koji nije pokriven sa nekoliko standardnih i desetak specijalnih marketa. Iako postoji veliki broj teorija oko toga šta je potrebno znati i šta je potrebno savladati da bi mogli zaraditi na sportskoj kladionici, mi smatramo da je nekoliko stvari od presudnog značaja. Prvo i pre svega, svaki uspešni kladioničar mora znati kako da upravlja svojom kladioničarskom bankom. Naime, sportsko klađenje je specifična self-discipline gde se vrlo često dešavaju negativne sekvence, kada naprosto sve krene protiv igrača.

Ako mislite da je vreme za pauzu, na veb sajtu određene kladionice možete da zatvorite svoj nalog na 6 meseci ili godinu dana. Prevencija maloletničkog kockanja je jedan od najbitnijih aspekata koja se tiču promovisanja odgovornog klađenja. Ono što kladionice naglašavaju je da osobe koje su mlađe od 18 godina, anegde čak i od 21 godine, ne smeju da vrše opklade u licenciranim kladionicama. Online kladionice prave sve moguće korake koji su potrebni kako bi se sprečilo maloletničko kockanje. To se sve radi kroz postupak pravljenja naloga odnosno registracije, kao i verifikacije naloga gde se utvrđuje da li je osoba koja stoji iza naloga punoletna i time sposobna za klađenje. Nešto što je bitno pomenuti u ovom segmentu je arbitražno klađenje i posledice istog. Suština ovog vida klađenja je traženje i upoređivanje kvota u različitim on-line kladionicama i korišćenje tih razlika kako bi kladioničari došli do profita koji je u teoriji 100% siguran.

Jedan od ključnih segmenata u kojima se jedna kladionica izdvaja od ostalih jesu koeficijenti, ili kvote, na igre koje kladionice nude. Victory kladionica u tom segmentu nije ponudio ništa revolucionarno, ali u isto vreme ne zaostaje za konkurencijom u Srbiji.

To Vam je kao da nekom turisti koji je skupio novac za letovanje na Bahame zabranite da ode tamo i date mu izbor da bira da li će na svoj godišnji odmor otići u Vrnjačku i Sokobanju. Ovako strogi zakoni su karakteristični za sve balkanske zemlje, prvenstveno iz razloga što nacionalno tržište strahuje od operatera koji dolaze iz inostranstva. Ovakav stav državnih vlasti je potpuno logičan jer velike kladionice koje su registrovane na nekom drugom mestu neće plaćati porez u Srbiji.

Jedna od prednosti je da možete dobiti i bonus od kladionice na svoj rođendan kao i mogućnost da učestvujete u VIP programu. Odgovor na ovo pitanje bi se moglo objasniti prema preferencijama koje sam igrač ima. Legalnost kladionice je nešto što treba odma na početku ceniti kao i dodatni protokoli koji imaju za cilj vašu zaštitu. Bonusi su razni te treba ih dobro isčitati jer određene pogodnosti ostvarujete uz uslov kladionice u kojoj se registrujete.

Domaći brendovi uglavnom kaskaju za evropskim i svetskim brendovima u ovom segmentu, iz nekoliko razloga. Ukoliko niste znali, gotovo svaka online kladionica svojim novo-registrovanim korisnicima nudi specijalne bonuse dobrodošlice. Takođe, redovni klijenti dobijaju periodično primamljive promocije i bonus ponude kojima ih on-line kladionice nagrađuju za njihovu lojalnost kompaniji. Zahvaljujući saradnji sa kompanijomBlinking, jednom od vodećih domaćih kompanija u oblasti zaštite korisničkih podataka, lični podaci su u potpunosti bezbedni. Pored neophodnih osnovnih informacija, biće potrebno da prođete proces kojim će se utvrditi vaš identitet.

Preporučene Srpske Sportske Kladionice

Za sve detaljnije informacije o pojedinom kladioničaru na raspolaganju imate kompletnu recenziju. Navijači Crvene Zvezde i Partizana iz Beograda mogu slobodno odabrati bilo koju od prve tri kladionice s naše liste jer sve pokrivaju utakmice njihovih klubova bez obzira da li se radi o nogometnoj Super Ligi ili košarci. To nije slučaj sa Betonline, kojega smo uključili isključivo jer ima ogromne limite na uplatu i isplatu pa je odličan izbor za iskusnije igrače, no pokrivenost Srpskih sportaša im i nije jača strana. Ove kompanije imaju ulogu nezavisnih posmatrača rada on-line kladionica koji na više nivoa kontrolišu njihov rad i transparentnost.

Prvo i pre svega, kada pogledamo depozitne metode u regionalnim kladionicama, lako je uvideti da kladionice u Srbiji uglavnom nemaju u ponudi elektronske novčanike kao što su Skrill, NETELLER i PayPal. Ponuda depozitnih metoda je prilično jednobrazna, pošto sve kladionice nude platne kartice , bankarske transfere, mogućnost lične uplate u lokalnom šopu, dok tek po neki operater nudi i mogućnost plaćanja putem iPay servisa. Ovo je državni servis koji funkcioniše na principu servisa za transfer novca, a isti su gotovo sve sportske kladionice u Srbiji ubacile u svoju ponudu. U velikoj ponudi koju danas imamo na tržištu nekada se teško odlučiti kojoj kladionici poveriti vaše klađenje i uloge. Upravo zbog toga jer sve nude određene pogodnosti i akcije a s druge strane takođe propisuju i određene uslove i načine igre.

Ostale Mogućnosti Za Uplatu Iz Srbije?

Možemo istaći da velika ponuda za krajnjeg igrača sigurno da ide u prilog tome. Kada imate 10 ili 15 ponuda ne može se reći da nema ono što vi tražite ili tip klađenja koji baš vama odgovara. Zato ćemo u nastavku pobrojati većinu aktuelnih kladionica čak i onih manje popularnih a što ne znači da možda baš takva jedna odgovara vašim željama klađenja.

Ponekad možete zatražiti određeni procenat izgubljenih opklada što obično ne iznosi više od 30%, ali je neophodno ispuniti vrlo specifične zahteve u vezi s iznosom na koji ste se kladili, odabranom igrom i vrstama tiketa i klađenja. Paysafecard – Slično kao i skrill i neteller, i ovaj metod može da se poveže sa bankovnom karticom. Međutim, za razliku od ta dva metoda, paysafecard se može dopuniti i putem vaučera koji se može kupiti na raznim trafikama i prodavnicama širom Evrope.

Uzimajući u obzir da se sve više uvodi ova metoda plaćanja i u drugim industrijama i vrstama plaćanja to ide u prilog svemu ovome. Veliki plus koji svi spominju i činjenica je da igrači ovom medotom plaćanja ostaju anonimni i nema posrednika između igrača i similar kladionice.

Ako ste zainteresovani za kazino igre poput slotova, ruleta, blackjacka i drugih, pogledajte naše preporuke za najbolja online kazina u inostranstvu. Rabona – ima velikodušan bonus od 100 percent do €100, odlične promocije kao i kvalitetan VIP program.